Rebel 33 Pipe Smoker sähkösavustin
Rebel 33 Pipe Smoker sähkösavustin
joulukuu 10, 2015
Rebel esmoker 800 sähkösavustin
Rebel El Smoker 800 sähkösavustin
joulukuu 10, 2015

Rebel Tube Smoker sähkösavustin

Rebel Tube Smoker sähkösavustin


Ala säätämään!

Tällä tehokkaalla säädettävällä putkimallisella sähkösavustimella valmistat savustetut herkut helposti ja turvallisesti. Sähkökäyttöisellä savustimella savustat ilman tulta siististi ja vaivattomasti myös pidempiä savustuksia. Savustimen runko ja tukevat kolmiojalat ovat ruostumatonta terästä. Savustimessa on oma ritilä savustettavaa ruokaa varten, tämän ritilän alla on rasvapelti sekä sen alla oma pelti savustuspuruille. Kaikki nämä osat on valmistettu kestävästä rosterista. Savustimen päädyssä on myös räppänä savumäärän säätöä varten. Savustin on käytön jälkeen helppo puhdistaa.

Savustimen sisälämpöä voi säätää ja laitteen rungossa olevasta lämpömittarista sitten seurata sopivan savustuslämpötilan löytymistä. Onnistut savustamisessa varmasti, vaikka et mikään savustustajamestari olisikaan. Kokeile rohkeasti erilaisia myynnissä olevia savustuspuruja ja myös eri kalalaatuja. Voit savustaa myös esim. juustoja, lihaa ja vihanneksia!

Rebeliltä löytyvät myös erilaiset savustuspurut kuten leppä, omena ja tammi. Ole rohkea, kokeile eri puruja ja eri kalalaatuja, voit savustaa myös esim. juustoa tai lihaa!


Tekniset tiedot


Teho 1100 W
Tehon säätö on
Käyttöjännite 230 V
Ritilä L 41,5 x S 24 cm
Rasvapelti 1 kpl
Lämpömittari On
Mitat L 63 x K 43 x S 33 cm
Paino Noin 3 kg
SuojapeiteXS-koko, myydään erikseen
Tuotenumero 501041
GTIN13 6417264010418
Takuu 2 vuotta